Raw Propolis ( Dansk ) 50 gr.

DKK79,95

Raw Propolis fra egen dansk biavl

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 814-1 Kategori:

Beskrivelse

Dansk Produceret Propolis

Bierne bruger propolis til at tætne revner og sprækker med og samtidigt bruger de det til at dræbe bakterier og mikroorganismer. Propolis kan også modvirke svampesporer eller i det mindste svække sporene. Man kan med fordel anvende propolisgitter under eller efter fodring, hvor bierne har travlt med at gøre stadet vinterklart. Men det kan også bruges under hele sæsonen. Bierne ser propolisgitteret som en hullet flade, som de flittigt lukker med den kostbare propolis. Hvis gitteret er helt kittet til kan man høste 80 – 100 gram propolis. pr. stade

Propolis er et produkt der består af 30 % voks og pollen, 20 % flavonoider og op til 50 % harpiks og essentielle olier. Derudover indeholder propolis aminosyrer og sporelementerne jern, kobber, mangan, zink og forskellige vitaminer. Et vitamin der findes i propolis er P-vitaminet som tilhører flavonoid-gruppen. Flavonoider findes i planter, men også i harpiks som er en stor bestanddel af propolis.

Propolis indsamles af bierne når de reparerer og forstærker indersiden af deres bikube. Bierne bor mange tusind i kuberne, og det kan hurtigt blive et sted hvor mikroorganismer stortrives, men ved at de bruger propolis i deres bygning af kuber, kan de neutralisere disse mikroorganismer.

Propolis er sammensat af de to græske ord ”pro” og ”polis” der tilsammen betyder ”forsvar af byen”

Bivirkninger ved brug af propolis

Propolis er et naturligt produkt, og der er meget få mennesker der oplever at få allergiske reaktioner i forbindelse med brugen af propolis. Oplever du sådanne reaktioner, bør du stoppe med brugen af propolis.

Propolis kan opløses i sprit eller alkohol. Er et kendt naturmiddel mod forkølelse, er godt til mundtørhed, mundhygiejne, desinfektion af blister og til trykskader fra tandbøjler eller proteser.

 

Propolis netto indhold. 25 gr.

 

Tags: raw, dansk, propolis, rå, ubehandlet, propolis, rå propolis, dansk propolis, propolis 50 gr, raw propolis,

Yderligere information

Vægt 60 g
Størrelse 5 × 5 × 5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Raw Propolis ( Dansk ) 50 gr.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...