Gærrør / gærlås – 3 delt

DKK34,95

Ikke på lager

Varekategori:
Køb 5 stk og få 3% rabat

Beskrivelse

3 delt Gærrør / gærlås

Det mest populære airlock. Beskytter mod fluer, oxidation og forurening. Passer til beholdere i intervallet 1-50 l. Passer til en 9 mm hul. Gærrøret er i 3 dele, det gør er den er nemt at rengøre.

 

Hvad gør er gærrør?
Fyldning af airlock med lidt vand gør det til at fungere som en sifon; vandet lukker mjød af udefra; dermed forhindre udvendige bakterier i at komme ind. Imidlertid tillader det kuldioxid dannet under fermentering at flygte gennem airlock på grund af overskydende tryk.

Twin-bubble airlocks er de billigste, men disse er sværere at rengøre end de cylindriske modeller. Med mængder på 50 l eller mere er brug af cylindriske luftlås afgørende for den øgede strøm af carbondioxid, som skal behandles. Vandet i airlocket fordampes; regelmæssigt kontrol og påfyldning er nødvendig. Airlock kan også fyldes med en desinficeringsopløsning i stedet for almindeligt vand.

Regelmæssig overvågning af vandstand ogefterfyldning er nødvendig, da vandet fordampede i den låste kar. Det anbefales i stedet for almindeligt vand at anvende en sulfit opløsning. Til dette, løse du en knivspids sulfit og citronsyre i en kop vand.

 

Tags: gærrør, gærlås, gærrør til vinballon, gærrør køb, 

Yderligere information

Vægt 23 g
Størrelse 11.5 × 4 × 4 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gærrør / gærlås – 3 delt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...