Hjælp til hverdagen?

 

Michael Handymand

Hjælp til praktiske Handymands opgaver tilbydes

Handymand, tiltrædelse Hurtigst muligt, Michael Handymand tilbyder diverse handy opgaver som: Opsætning af hylder, lamper samling af skabe, tømrer, snedker opgaver, Havearbejde, kørelse til genbrug . Ingen opgave er for lille.

Vikår og betingelser

Jeg tilbyder praktisk hjælp til både Private og Erhverv. Har du en hylde der skal hænges op, eller et skab der skal samles, en hæk der skal klippes eller et kælderrum der skal ryddes. Ingen opgave er for lille, til at kontakte Mig. Jeg hjælper gerne dig med din opgave..

Har du en opgave så tøv ikke med at kontakte mig, for at høre om jeg kan hjælpe dig. kontaktes på 20932926 eller via vores kontakt formular.

Timepris

312kr +moms (390kr) m. Håndværktøj. Hverdage imellem 7-17

Aften + 30% Lørdag +50% Søndag/helligdage +100%

Der beregnes timeløn fra vi køre hjemme/ starter fra anden unde til vi er hjemme igen

Bil:

Grundtakst 80 kr. +moms (100kr) pr. påbegyndt dag. Dækker for frem og tilbage.  3,80 kr. +moms (4,75kr) pr kilometer hvis der køres i forbindelse med opgave køres.

Maskiner

Skal der bruges maskiner til opgaven vil der bliver der blive pålagt dette i prisen

Genbrugs plads

Odense 137kr + moms (171,25) pr. gang.

Vilkår

Ved længerevarende regulært vikararbejde kan der efter aftale arbejdes på andre vilkår. Indebærer opgaven ude-overnatninger eller er den på anden måde speciel, giver vi gerne et tilpasset tilbud.

• Betaling – Ved nye kunder skal der betales Kontant; Kort eller Mobilepay når arbejdet er udført. Faste kunder, kan der aftales at der bliver sendt en regning til betaling 8 dage netto ved bankoverførelse eller Mobilepay. Herefter tilskrives rente efter gældende lovgivning.

• Afbestilling – ved afbestilling så tæt på starttidspunktet (2 timer før) at det afstedkommer tabt arbejdsfortjeneste faktureres et rimeligt beløb (Min for 1 time) i forhold til den bookede periode + det konkrete tab.

• Michael Handymand kan uden ansvar ophæve en indgået aftale fx ved sygdom, problemer med bilen eller force majeure. og der udbetalles ikke godgørelse.

• Det påhviler erhvervskunder at sikre at arbejdstilsynets krav til sikkerhed kan overholdes og bliver overholdt.

• Michael Handymand forbeholder sig retten til, til enhver tid, at opløse arbejdsforholdet, hvis opgaven eller arbejdsbetingelserne skønnes urimelige. Skyldes dette manglende opmærksomhed omkring sikkerhed faktureres fuldt ud for den bookede periode.

• Pauser – selvbetalt frokostpause. Kunden betaler 5 minutter per time.

• Broer og færger betales af kunden.

• Udgifter i forbindelse med parkering betales af kunden.

TAGER FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER, TASTEFEJL.

Se Generelle Betingelser her

Send en besked til mig

6 + 12 =

Ring nu

+4520 93 29 26

Email

michaelbalkemose@gmail.com