HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger
Balkemose
CVR: 26875064
Lundegårdsvej 32
5690Tommerup
Danmark
E-mail: info@balkemose.com
Telefon: 20 93 29 26
Etableringsdato: 1/3 2015

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på balkemose.com skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek, at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

På balkemose.com kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med balkemose.com indgås aftaler på dansk.
Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på vores hjemmeside.
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@balkemose.com.

Betaling
Følgende kort kan anvendes:
Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro og American Express og mobilepay.

Der tages ikke gebyr ved betaling på balkemose.com
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra balkemose.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er i danske kroner (DKK). Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret. Der er ikke refusion af moms, når der sendes til lande uden for EU. Priserne til lande uden for EU er højere pga. tillægsomkostninger ved forsendelse af varer ud af EU. Lokale skatter og afgifter er ikke dækket af Balkemose.

 

Fragtpriser

Leveringstid
Adresser i Danmark: 2-7 hverdage.
Adresser uden for Danmark: 2-10 hverdage.
Bemærk: I spidsbelastede perioder, ved akut sygdom i vores pakkeri, ved interne pakkehåndteringsproblemer hos DAO365/Post Nord/GLS og lignende kan længere leveringstid forekomme.

LEVERING 

Når du handler hos os vil du i langt de fleste tilfælde modtage dine varer dagen efter bestillingen. Bestillinger, modtaget hos os på hverdage inden kl. 11.30, vil typisk blive ekspederet og afsendt samme dag.

Forsendelse sker omkostningsfrit for leverancer større end kr. 999kr for levering til pakkeshop 1599 kr for hjemmelevering. Der kan vælges levering med  GLS; DAO Post Nord og Bring eller som pallegods med vognmand danske fragtmænd (Det konkrete fragtløb fremkommer under vejs i købsprocessen). Ved pallegods leveres varerne ved kantstenen.

 

Levering med GLS, DAO, Post Nord og Bring
Balkemose.com har aftale med GLS, DAO, Post Nord og Bring-distribution, der leverer pakkegods på adresser i hele Danmark. Alternativt kan man vælge at hente sine varer hos en af de mange pakkeshops. Vælger du forsendelse via erhverv, skal der enten være nogen tilstede på adressen, eller alternativt skal der anvises et sted, hvor pakken må stilles uden kvittering.

 

Levering til øer uden fast broforbindelse
Der leveres til øer uden fast broforbindelse, hvor GLS, DAO, Post Nord og Bring leverer i forvejen. Der skal dog påregnes en ekstra dags leveringstid. Ved levering af pallegods til øer uden fast broforbindelse vil de faktiske fragtomkostninger skulle betales af modtager – prisen vil blive sendt til ordreafgiveren i en mail.

Vi leverer ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

 

Der tages dog forbehold for forsinkelser opstået grundet forhold, som vi ikke selv har været i stand til at forhindre. I tilfælde hvor en forsendelse bliver meget forsinket, vil vi hjælpe med at spore den, og hvis leverancen decideret udebliver, fremsender vi en ny leverance uden beregning. Vi vil så vidt muligt give besked når vi får kendskab til en forsinkelse eller anden uregelmæssighed.

*Ordrer modtaget efter kl. 13.00 eller i weekenden/helligdage afsendes efterfølgende hverdag.

**I yderkantsområder i forskellige dele af landet kan længere leveringstid forekomme.

Fragtfri levering

Når der opnås fragtfri levering, vælger selv hvad forsendelse der bliver valgt og ordren blive blive leveret ved pakkeshop. ( Ingen Hjemme levering )

 

Track & Trace

Du får tildelt et sporingsnummer, så du altid kan følge din pakke.

Hvis du fortryder dig køb (fortrydelsesret)

Returret
balkemose.com yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

Har modtaget din vare
Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@balkemose.com / 20 93 29 26. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Balkemose
Att: Kundeservice
Lundegårdsvej 32
5690 Tommerup
Danmark

Du kan også – mod forudgående aftale – fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores standardfortrydelsesformular

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationer
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på balkemose.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du bedes i den forbindelse kontakte os på info@balkemose.com.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Balkemose
Att: Kundeservice
Lundegårdvej 32
5690 Tommerup
Danmark

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (perondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på balkemose.com har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Balkemose og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Webredaktøren for Balkemose har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på balkemose.com er Digital redaktør Michael Balkemose.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til balkemose.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog sender vi via tredjepart en e-mail, der beder dig om at anmelde din købsoplevelse på balkemose.com

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail-adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Balkemose har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Balkemose via e-mail info@balkemose.com

 

Sociale plugins
Vi bruger sociale plugins fra forskellige sociale netværk. Dette giver dig mulighed for at dele indhold på sociale netværk eller anbefale produkter og tjenester.

Hvis du ikke ønsker, at disse overaktive plugins indsamler oplysninger om dig, kan du deaktivere de sociale plugins “blokering tredjeparts cookies” ved et klik i browserens indstillinger. Derefter sender browseren cookies til serveren med indlejret indhold fra andre udbydere. Med denne indstilling kan brugen af vores side være begrænset.

På vores hjemmeside anvender vi følgende plugins:

a) Facebook
Vores hjemmeside bruger plugins af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte tilslutning Facebook-serveren, hvorved data overføres til Facebook. Din konto på Facebook kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “Synes godt om”-knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til Facebook og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud, inden du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “https://www.facebook.com/about/privacy”.

b) Google+
Vores hjemmeside bruger plugins fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte tilsluttet Google-serveren, hvorved data overføres til Google. Din konto hos Google kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “+1”-, “Del” knappen eller kommentere sendes direkte fra din browser til Google og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, er du nødt til at logge ud af disse netværk, før du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “http://www.google.dk/intl/dk/policies/privacy/”.

c) Twitter
Vores hjemmeside bruger plugins af Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte forbundet med Twitter-serveren, hvorved data overføres til Twitter. Din Twitter-konto kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på knappen Re-tweet vil blive transmitteret fra din browser direkte til Twitter og også gemt der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud, inden du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “https://twitter.com/privacy”.

d) Youtube
Vores hjemmeside bruger plugins fra YouTube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte forbundet med YouTube-serveren, hvorved data overføres til Youtube. Din konto på YouTube kan være forbundet med disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “Mag-I.”- , “Del” knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til YouTube og gemmes der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud af din konto, før du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “http://www.youtube.de/t/privacy”.

e) Instagram
Vores hjemmeside bruger plugins af Instagram LLC, 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025, USA.
Hvis disse plugins er aktiveret, er din browser direkte forbundet med Instagrams server, hvorved data overføres til Instagram. Din konto hos Instagram kan knyttes til disse oplysninger. Interaktioner, såsom at trykke på “Synes godt om”-knappen eller kommentere sendes fra din browser direkte til Instagram og bliver også gemt der. Hvis du ikke ønsker dette, skal du logge ud, inden du besøger vores hjemmeside. Læs mere på “https://help.instagram.com/” under linket “Privacy Policy” eller “privatliv”.

 

Videregivelse af data
Videregivelse af personlige data kan kun foretages med samtykke fra brugeren.

Personoplysninger kan lagres og behandles internt i virksomheden, herunder datterselskaber til Balkemose. Oplysninger kan videregives til udvalgte og betroede tredjeparter til at udføre ordrer, herunder betalingsforarbejdning og forsendelse af varer eller levering af andre tjenester, herunder administration, klager og returneringer. Desuden kan personoplysninger videregives til de rette myndigheder, i tilfælde af misbrug eller ved en strafferetlig sag.

Vi gør opmærksom på, at love og regler om sikkerhed, behandling og overførsel af personoplysninger i andre lande kan være forskellige fra de tilsvarende bestemmelser i Danmark. Ved at give dine personlige oplysninger, accepterer du overførslen af dine data til andre lande (herunder USA) i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Vi sælger under ingen omstændigheder vores kunders data.

 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@balkemose.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
kfst@kfst.dk
Tlf. 41 71 50 00
kfst.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/